Skanderborg forlænger med direktøren

Den nuværende kommunaldirektør i Skanderborg, Lisbeth Binderup, fortsætter frem til april 2020

57-årige Lisbeth Binderup fortsætter som kommunaldirektør i Skanderborg Kommune. Det ligger fast efter byrådsmødet onsdag, hvor et enigt byråd besluttede at forlænge hendes ansættelse med fire år, så den nu løber frem til 30. april 2020.

Borgmester Jørgen Gaarde (S) glæder sig over, at Skanderborg Kommune også får glæde af kommunaldirektørens kompetencer i årene, der kommer.

- Lisbeth Binderup er en dygtig, visionær og respekteret kommunaldirektør både i det administrative og det politiske lag. Samtidig er hun en god repræsentant for Skanderborg Kommune i mange sammenhænge blandt andet i forhold til udviklingen af kommunestyret, siger Jørgen Gaarde i en pressemeddelelse.

Viljen til samarbejde

- Jeg er rigtig glad for tilliden og går til opgaven med respekt. Jeg er meget stolt over at arbejde for Skanderborg Kommune. Her er en sund kultur, og både politikere og medarbejdere ønsker at inddrage borgere, virksomheder og foreninger i arbejdet og dermed skabe fundamentet for gode og holdbare løsninger, lyder det fra Lisbeth Binderup.

Fra medarbejdersiden er der også tilfredshed med, at kommunaldirektøren forsætter arbejdet.

- Lisbeth Binderup søger dialogen og er kommunikerende, og det er dejligt at have en øverste chef, som har viljen til at samarbejde, udtaler medarbejderrepræsentant i kommunen, Regitse Rans.

Kommunaldirektøren er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat i Københavns Kommune, Indenrigsministeriet, KL og Nordborg Kommune.

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober