To AGF-profiler må blive hjemme fra træningslejr

Niklas Backman og Daniel A. Pedersen er begge blevet skadede og må blive hjemmefra fra AGFs tur til Portugal

AGF-truppen drager snart mod sydens sol og portugisiske græsbaner i forbindelse med deres vintertræningslejr. Turen bliver dog uden to af de største profiler, der må blive skadede hjemme.

Forsvarskrumtappen Niklas Backman har pådraget sig en skade i sin hoftebøjer, mens Daniel A. Pedersen skal have tjekket sit knæ i en kikkertundersøgelse.

- Niklas skal have ro til at træne sig op, så hans muskel bliver stærk og udholdende igen - og det kan vi lettere styre hjemmefra. Men han bliver gradvis bedre, og det går fremad, siger fysioterapeut i AGF, Uffe Hansen, i en pressemeddelelse.

Om Daniel A. Pedersen forklarer han, at knæet skal renses op, og det er bedre, at man gør det nu fremfor midt i sæsonen.

Begge spillere kan dog givetvis støde til træningslejren på et senere tidspunkt end de andre, hvis der er mulighed for det.

En anden spiller, der under opstarten, har døjet med lidt småskavanker, er nyindkøbet Mikkel Rask. Men han meldes klar til træningsturen.

- Mikkel er inden for få dage tilbage og træne med holdet. Han havde overbelastet sit baglår, og ved en belastning handler det for os om at vende bøtten, så vi ikke render ind i en decideret fibersprængning. Men han er snart klar, fortæller Uffe Hansen.

På søndag tager AGF-truppen afsted til Albufeira i Portugal, hvor holdet deltager i træningsturneringen The Atlantic Cup, hvor første kamp spilles onsdag.

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

COLOURBOX9510022

111 år gammelt byggefirma er gået konkurs

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde