Er han noget for jer, AGF?

Succestræner går på jobjagt

Det er en trist Ove Christensen, der har modtaget beskeden om, at han ikke har nogen fremtid i superligaklubben Viborg FF efter sommerferien.

For få år siden reddede den nu 64-årige træner Randers FC fra en næsten uundgåelig nedrykning, da han med en lang serie af sejre mirakuløst sikrede kronjyderne en ny sæson i den bedste række.

Foruden sine meritter i Randers har Ove Christensen også tidligere stået i spidsen for AGF, der netop i disse uger kæmper mod at trække en billet ned i 1. division.

Christensen måtte i januar lade sig sygemelde sig fra sit job som cheftræner i Viborg, som han ellers havde ført tilbage i Superligaen.

Nu er den erfarne træner frisk efter sin knæskade, men Viborg har ansat Auri Skarbalius som træner, og dermed er der ikke plads til Ove Christensen, der forlader klubben ved udgangen af juli.

- Jeg er ked af det og ærgerlig. Jeg havde jo glædet mig til at komme tilbage til VFF i en funktion, siger Ove Christensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Han havde sagt ja til en rolle, der blandt andet inkluderede scouting og kampanalyser, men efter betænkningstid har Viborg meddelt den 64-årige træner, at samarbejdet stopper til sommer.

Nu skal Ove Christensen så på jagt efter en ny klub.

- Jeg regner med, at jeg i den mellemliggende periode vil møde ind i det omfang, der er brug for det. Men ellers så er der jo ikke andet at gøre, end at jeg må komme i gang med at finde et nyt fodboldtrænerjob. Jeg er bare ærgerlig over, at det ikke bliver hos VFF, siger han.

Ove Christensen har stået på sidelinjen i 398 superligakampe som træner for Viborg, AGF, AB, Vejle og Randers.

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

Eva Borchorst og Rabih Azad

Eva udfordrer Rabih i radikalt kampvalg: - Vi skal repræsenteres i hele kommunen

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Tequila og nogle typer håndsprits lugt kan forveksles

Derfor lugter håndsprit af tequila

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

Genrebillede

Uenighed om vasketider førte til knytnæveslag