Bil endte i husmur: Fire unge og børnefamilie kørt til hospitalet

Lørdag aften kørte to biler galt ved Skovtoften i Ryomgård på Djursland. Otte personer blev bragt til hospitalet, men er alle uden for livsfare.

Lørdag kl 18.21 kørte to biler galt ved Skovtoften i Ryomgård på Djursland.

I følge døgnrapporten fra Østjyllands Politi skete ulykken, da en 17-årig mandling bilist med høj hastighed trak ud for at overhale en anden bil, hvori en børnefamilie sad.

Bilens forreste højre hjørne ramte det bagerste venstre hjørne på børnefamiliens bil, hvorved venstre baghjul på denne bil blev revet af.

- Den 17-årige mistede herredømmet og kørte af vejen i højre side, ind over en mark, hvor bilen lettede fra jorden og fløj gennem en hæk, knækkede grene af træer i tre-fire meters højde, slog kolbøtter i haven og ramte et hus, står der i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

quote Den 17-årige mistede herredømmet og kørte af vejen i højre side, ind over en mark, hvor bilen lettede fra jorden og fløj gennem en hæk.

Østjyllands Politis døgnrapport

I bilen sad tre andre unge, hvoraf den ene blev fragtet til hospitalet med en helikopter, mens de øvrige tre blev kørt væk med ambulance. Også børnefamilien blev kørt til tjek på sygehuset. Østjyllands Politi oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at de alle er uden for livsfare.

- De er kørt så hurtigt, at bilen har slået kolbøtter, da de mistede kontrollen over den. Samtidig har vi vidneforklaringer fra børnefamilien og en modkørende bilist, der så ulykken, og det tyder på, at de unge har kørt alt for stærkt, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Jens Henrik Jensen, til Randers Amtsavis.

Østjyllands Politi oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at den 17-årige bilist har fået taget en blodprøve, der skal vise, om den unge mand var påvirket under kørslen.

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Hornslet Skole pavillon

Ny skole på vej: Her er de mulige placeringer

Mundbind maske

Krav om mundbind udvides i dag: Butikkerne er forberedt

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred

Udestue

Flemming har været coronasmittet og isoleret fra familien i fem uger