Drømmer du om ø-livet? Nu kan du blive kroejer i Kattegat
Der er god plads og højt til loftet på Anholt, og du kan drive, næsten hvad du vil.
Lyder ø-livet fristende, har du nu muligheden for at .
Anholt Kro & Restaurant er nemlig til salg, alternativt forpagtning.
- Det har været rigtig sjovt og givende, og vi har holdt en masse gode arrangementer. Men det tager en masse tid, siger kroejer Martin Olsen til TV2 ØSTJYLLAND.
Han bor selv i København, kromutter Anette Wiirenfelt og køkkenchef Frederik Pedersen har stået for driften.
- Jeg har haft et erfarent team til det, og de har gjort det rigtig godt. Vi har lavet rigtig meget god mad, og det har været rigtig sjovt, men det har også taget meget af min tid, siger Martin Olsen.
Derfor er der altså mulighed for at slå til nu. Ejeren vil helst sælge, men forpagtning er også en mulighed.
- Jeg forestiller mig et par, hvor den ene kan lave mad, og man skal ikke være bange for at tage fat. Måske vil de gerne vil væk fra storbyen, har små børn og kunne godt tænke sig at se noget nyt, siger Martin Olsen.
- At drive en kro er ikke så højtideligt, så der må gerne rende små børn rundt. Det er meget et familiested med en kæmpe have, siger han.
Rockerborg med 11 celler?
Ifølge seneste regnskab kan man hæve 500.000-600.000 kroner i overskud på en sæson, oplyser kroen i sin egen festlige salgsannonce på Facebook
- I det her lille samfund har alle en mening, og vi har en munter tilgang til det, så den ville jeg også gerne bruge her, fortæller Martin Olsen.
Der er et stor produktionskøkken, så der er mange muligheder. Da han købte kroen for to år siden, legede han selv med tanken om eksempelvis en chokoladefabrik.
- Det kunne være nogen, der kunne tænke sig at lave en destilleri eller en chokoladefabrik. Vi prøver at sælge eller forpagte som erhverv, fortæller han.
Anholt Kro & Restaurant er oprindeligt en villa, og der er i alt 11 værelser, og Martin Olsen har, siden han overtog, investeret i modernisering af en lang række ting på kroen som gulve og maling.