47-årig kvinde erkender knivstikkeri men nægter drab

Kvinden erkender over for politiet at have stukket bekendt, men hun havde efter eget udsagn ikke i sinde at dræbe manden

I nat udspillede der sig en episode på Sletvej i Hasselager, som endte med, at en mand blev stukket med kniv i halsen og maven. En 47-årig kvindelig bekendt til manden har erkendt knivstikkeriet.

Hun blev i formiddag fremstillet i grundlovsforhør og er nu anbragt i surrogat i fire uger på en psykiatrisk afdeling. Det oplyser vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Lars Peter Madsen, til tv2oj.dk.

Østjyllands Politi efterforsker stadig sagen nærmere gennem vidneafhøringer og undersøgelser på gerningsstedet.

Manden blev erklæret død på stedet

Man fik anmeldelsen om mandens alvorlige tilstand fra den 47-årig, som fortalte, at han lå livløs i en have. Da en patrulje ankom til stedet, fandt betjentene manden liggende ilde tilredt med flere stiksår i halsen og maven.

Anmeldelsen kom kl. 1.36, og kort efter patruljens ankomst, kom en ambulancelæge også til stedet. Han erklærede manden død.

Østjyllands Politi valgte herefter at anholde den 47-årige kvindelige anmelder, som det så også viste sig stod bag knivstikkeriet. Men drab vil hun ikke erkende.

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

Retten i Aarhus byretten

Sten og fyrværkeri: Betjente angrebet af gruppe i Brabrand

Knust rude

Stenkaster knuser ruder i ly af natten: Politiet efterlyser vidner

biograf

Biografer får en hjælpende hånd - men ikke den rigtige

politibil

Mand fundet død efter brand

Ole Bjerg Jørgensen

Oles bodega stadig til salg – nu giver han endnu mere rabat