Her er Danmarks bedste burger
Friske råvarer, fire forskellige slags dressinger og kærlighed. Voila! Danmarks bedste burger.
Friskhakket oksekød, røget bacon fra en slagter, hjemmelavede syltede agurker og fire forskellige dressinger.
Det er nogle af de primære ingredienser i den burger, der netop er blevet kåret til Danmarks bedste burger 2020.
Læs også:
Der er tale om en bacon cheeseburger fra Kødstadens Burger Joint, som tre aarhusianske slagtere står bag.
Kåringen faldt i weekenden, hvor otte dommere - heraf to fra udlandet - deltog i en blindsmagstest og smagte på burgere fra ni burgerrestauranter.
Bag Kødstadens Burger Joint, som er beliggende på Trøjborg i Aarhus, står Jeppe Glatved, Steffen Distler og Christian Konge Honoré, tre uddannede slagtere.
Hvad gør jeres burger til landets bedste?
- Alle de råvarer, vi putter i vores burgere, er enten lavet eller hentet på dagen, og så putter vi masser af kærlighed i vores burgere, siger Christian Konge Honoré til TV2 ØSTJYLLAND.
Ifølge Christian Konge Honoré er det nemmere at holde kvaliteten oppe, når man som Kødstadens Burger Joint blot har tre burgere (i forskellige variationer) på menukortet.
- Vi har prøvet at arbejde med andre og flere ting, men vi er aldrig blevet tilfredse med resultatet. Vi føler, at vores koncept holder, siger han.
Den 24-årige slagter er stolt og glad over, at Kødstadens Burger Joint officielt laver landets bedste burger (i hvert fald indtil konkurrencen i 2021, hvor titlen uden tvivl vil blive udfordret).
- Det er en stor ting. Det er helt vildt. Vi glæder os bare til at blive ved med at gøre, gøre, som vi plejer. Der er ikke så pjat der, siger Christian Konge Honoré til TV2 ØSTJYLLAND.
Kødstadens Burger Joint har eksisteret siden 2017. I 2018 vandt burgerrestauranten Stiftens Byens Bedste som burgerbar.