Her er Danmarks bedste burger

Friske råvarer, fire forskellige slags dressinger og kærlighed. Voila! Danmarks bedste burger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Burgerne fra Kødstadens Burger Joint kan formentlig få munden til at løbe i vand for de fleste burger-entusiaster. Foto: Privat

Friskhakket oksekød, røget bacon fra en slagter, hjemmelavede syltede agurker og fire forskellige dressinger.

Det er nogle af de primære ingredienser i den burger, der netop er blevet kåret til Danmarks bedste burger 2020.

Der er tale om en bacon cheeseburger fra Kødstadens Burger Joint, som tre aarhusianske slagtere står bag.

Kåringen faldt i weekenden, hvor otte dommere - heraf to fra udlandet - deltog i en blindsmagstest og smagte på burgere fra ni burgerrestauranter.

Her ses blandt andre Jeppe Glatved, Christian Konge Honoré og Tobias Kjær ved kåringen af Danmarks Bedste Burger.  Foto: Privat

Bag Kødstadens Burger Joint, som er beliggende på Trøjborg i Aarhus, står Jeppe Glatved, Steffen Distler og Christian Konge Honoré, tre uddannede slagtere.

Hvad gør jeres burger til landets bedste?

- Alle de råvarer, vi putter i vores burgere, er enten lavet eller hentet på dagen, og så putter vi masser af kærlighed i vores burgere, siger Christian Konge Honoré til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er den såkaldte single bacon cheeseburger fra Kødstadens Burger Joint, der nu kan prale af at være landets bedste burger.   Foto: Privat

Ifølge Christian Konge Honoré er det nemmere at holde kvaliteten oppe, når man som Kødstadens Burger Joint blot har tre burgere (i forskellige variationer) på menukortet.

- Vi har prøvet at arbejde med andre og flere ting, men vi er aldrig blevet tilfredse med resultatet. Vi føler, at vores koncept holder, siger han.

Den 24-årige slagter er stolt og glad over, at Kødstadens Burger Joint officielt laver landets bedste burger (i hvert fald indtil konkurrencen i 2021, hvor titlen uden tvivl vil blive udfordret).

 - Det er en stor ting. Det er helt vildt. Vi glæder os bare til at blive ved med at gøre, gøre, som vi plejer. Der er ikke så pjat der, siger Christian Konge Honoré til TV2 ØSTJYLLAND.

Kødstadens Burger Joint har eksisteret siden 2017. I 2018 vandt burgerrestauranten Stiftens Byens Bedste som burgerbar.

De tre slagtere bag Kødstadens Burger Joint ved formentlig en ting eller to om oksekød.  Foto: Privat

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her