Middag til under 200 kroner: Populær restaurant kommer til Østjylland
Den populære Restaurant Bouillon får en tvilling i Aarhus.
Restaurant Bouillon har med sit koncept om billig mad fået en særdeles god start og har siden åbningen af september haft 92.000 gæster.
Det var med ordene; 'Når regningen kommer, må det gerne være sådan, at gæsterne tror, vi har glemt noget', at ejeren, Torben Klitbo, åbnede den franske Restaurant Bouillon på Frederiksberg.
Nu er det spændende, om aarhusianerne får samme oplevelse, for konceptet får nu en tvilling i Aarhus. Det skriver ejeren i en pressemeddelelse.
- Jeg har altid godt kunnet lide Aarhus, men har aldrig rigtigt haft det rigtige at dukke op med herovre. Men tiden er kommet med Bouillon, siger Torben Klitbo.
En forret til 19 kroner
En græskarsuppe vil koste 19 kroner, og meningen er ifølge Torben Klitbo, at man kan spise tre retter og drikke en lille karaffel vin til under 200 kroner.
- Det er et spisested, jeg tror vil passe godt til de mange studerende og den småfrankofile stemning i byen. Og så er jeg selv jyde og kan derfor sige med sikkerhed, at vi kan godt lide en god pris og fornemmelsen af at få noget for pengene, siger Torben Klitbo.
Prislejet ligger generelt på 19-47 kroner for forretter, 85-120 kroner for hovedretter og 28-39 kroner for dessert. En karaffel vin koster 49-54 kroner.
Retterne byder blandt andet på tatar, løgsuppe, andeconfit, steak, franske oste og chokolademousse.
Restauranten åbner 5. april klokken 11.30, og bordbookingen åbner 21. februar.
Restauranten kommer til at ligge på Europaplads 2 i Aarhus C.