Bagud mod bundhold

Udgivet Opdateret

Det var tæt på et uforudset og grimt nederlag i Randers her til aften.

Vejens Håndboldkvinder havde kun vundet en enkelt kamp i denne sæson, men det var nær blevet til en fornem udesejr over topholdet Randers HK.

Det endte dog med den forventede hjemmesejr til storfavoritterne fra Randers HK, som slog Vejen 21-20

I første halvleg var Randers HK alvorligt på hælene, og Vejen EH kom overraskende foran med 13-10 inden pausen.

Især Vejen-profilen Ida Bjørndalen imponerede med ni mål - heraf to på straffekast - men det var ikke nok til tage sejren i sidste ende.

Hos Randers HK scorede Angelica Wallén seks gange, og det var med til, at hjemmeholdet holdt sig inde i kampen og vandt til slut.

I en af de øvrige kampe i den bedste kvindelige håndboldrække vandt FC Midtjylland 24-21 ude over København Håndbold.

Også Team Esbjerg snuppede en favoritsejr, da holdet vandt 35-25 hjemme over Nykøbing Falster Håndbold.

Randers fører ligaen efter seks sejre i seks kampe. Viborg HK og Team Esbjerg har 10 point på de efterfølgende placeringer, men FC Midtjylland og Team Tvis Holstebro har ni point.