Axl Rose tager med AC/DC til koncert i Aarhus

Foto: Stringer/Uruguay / Martin Sylvest Andersen - Scanpix
/

Rygterne har svirret i et stykke tid, og lørdag har den verdensberømte, australske rockgruppe AC/DC gjort det officielt: Guns N' Roses' ubestridte frontmand, Axl Rose, er ny forsanger i bandet, og han tager derfor med rockgruppen på Europa-turné.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Bandets turné i Europa rammer også Østjylland. Det sker, når rockstjernerne går på scenen i Aarhus den 12. juni til koncerten på Ceres Park.

AC/DC's nuværende forsanger, Brian Johnson, lider ifølge gruppen af høretab, og han er i fare for at miste sin hørelse permanent.

Kommer Axl Rose østjyske AC/DC-fans til undsætning?

Det får altså nu gruppen til at hidkalde den kontroversielle 54-årige enfant terrible Axl Rose, der som så mange andre rockmusikere har en lang liste af anholdelser og skandaler bag sig.

Fortsætter i Guns N' Roses

AC/DC offentliggjorde nyheden kort før, at Rose gik på scenen med Guns N' Roses på Coachella-festivalen i Californien lørdag lokal tid. Han vil stadig fungere som forsanger i Guns N' Roses, som han stiftede i 1985.

Rose vil for første gang stå i spidsen for AC/DC, når de 7. maj i Lissabon spiller første koncert på deres Europa-turné.

46.000 i Aarhus

Derfra vil bandet spille yderligere 11 koncerter i Europa - deriblandt i Aarhus 12. juni, hvor de 46.000 mennesker, der har købt billet til koncerten, kan glæde sig til at høre Axl Rose på scenen med AC/DC.

AC/DC's bandmedlemmer vil gerne takke Brian Johnson, skriver bandet i en meddelelse.

AC/DC-forsanger i fare for at blive døv: Aarhus-koncert truet

- Vi ønsker ham god bedring med hans høreproblemer. Vi forstår, respekterer og støtter Brians beslutning om at stoppe touren og redde sin hørelse, står der i meddelelsen.

Brian Johnson er ikke den originale forsanger i AC/DC. Bon Scott bliver af de fleste set som AC/DC's rigtige forsanger, men han døde i 1980 efter en heftig druktur.

Brian Johnson har i årtier kæmpet for at blive accepteret af rockgruppens mest dedikerede fans. Det rygtes da også, at Brian Johnson ikke selv var klar til at forlade AC/DC, men at han blev bedt om at forlade gruppen.

Den amerikanske radiovært Jim Breuer har i hvert fald sagt, at Brian Johnson over for ham har luftet utilfredshed med sin afsked med bandet, skriver AFP.

Som forsanger for Guns N' Roses er Axl Rose ikke uvant med at stå på scenen foran et stort publikum. Se og hør musikvideoen til 'Sweet Child O' Mine' nedenfor:

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her