Silkeborg IF dukket af Brøndby på hjemmebane

Silkeborg IF tabte hjemme med 2-0 til Brøndby søndag eftermiddag

Søndag eftermiddag var der lagt op til fodboldfest i Silkeborg. Det var oprykkerne fra Silkeborgs første hjemmekamp i Superligaen og så tilmed mod Brøndby IF.

Men det blev ikke den festdag, som de rødblusede silkeborgensere havde håbet på. 

Gæsterne fra Brøndby var mest på bolden i kampens indledning, men det var hjemmeholdet med den første store mulighed, da Andreas Albers var alene igennem men afsluttede lige på Frederik Rønnow i Brøndby-målet.

Brøndby i front
Mere held havde Brøndbys Andrew Hjulsager 20 minutter inde i kampen, da han afsluttede fladt ved forreste stolpe. 1-0 til Brøndby.

Selvom Brøndby var mest på bolden, skabte Silkeborgs to forreste, Andreas Albers og Nicolaj Agger, en del uro i Brøndby-defensiven, men angriberne manglede den sidste skarphed i afslutningerne.

I stedet bragte Frederik Holst sjællænderne i front med 2-0 kort inde i 2. halvleg, og så var den kamp reelt lukket.

Silkeborg-træner Peter Sørensen sendte med en lille time tilbage Emil Lyng på banen til midtbanespillerens debut for klubben.

Men hverken Emil Lyng eller resten af silkeborgenserne kunne stille så meget op mod Brøndbys pres og aggressive spillestil. Dog var Robert Skov tæt på med et frispark på overliggeren, og Mikkel Vendelbo var også helt fri igennem med Frederik Rønnow. Ind kom bolden og ikke, og det endte derfor med en sejr til gæsterne, som havde flere gode muligheder i forsøget på at udbygge føringen.

Silkeborg IF har fortsat et enkelt point efter de første to runder af Superligaen. Næste opgave for Peter Sørensens tropper er om en uge, hvor der venter en svær udekamp mod FC Midtjylland i Herning.

Mette Pedersen 2

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Falsk kode med DR-logo fjernet fra opgange

Skærmbillede 2020-10-29 kl. 20.19.10

Mary mener mågekanoner kostede hendes hund livet – nu vil hun have dem fjernet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt