Sidste chance for at søge eftertragtet job i forlystelsespark

Søndag er sidste frist for at søge en af de 650 ledige jobs i Djurs Sommerland, som forventer at få op mod 1000 ansøgninger

Der er tilsyneladende mange, der gerne vil udleve drømmen om at få penge for at lege og arbejde i en forlystelsespark. Djurs Sommerland har nemlig fået over 800 ansøgninger og forventer op mod 1000 til de ledige jobs i parken i 2019. Sidste frist for at søge er i dag.

Det fortæller Henrik B. Nielsen, der sammen med sin bror Michael, ejer Djurs Sommerland.

- I går rundede vi de 800 ansøgere, og det er lidt over sidste år på det tidspunkt. Så det er ser godt ud, og vi forventer at komme op på cirka 1000. For der er altid mange, som søger i sidste øjeblik, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge Henrik B. Nielsen har der de seneste år været en stigende interesse for at arbejde i forlystelsesparken, hvilket har kunnet ses på antallet af ansøgere og genansøgere.

VIDEO: Sidste sommer besøgte 85 rutsjebane-entusiaster fra European Coaster Club Danmark. De lagde blandt andet vejen forbi Djurs Sommerland. Se hvordan det gik her.

Søger til mange forskellige jobs

- Vi vil meget gerne have vores dygtige medarbejdere fra tidligere tilbage, og vi forsøger også at sige til dem, at de gerne må prikke til venner og veninder. For hvis vi får nogle, som de anbefaler, tror vi på, at det løfter vores niveau, forklarer direktøren.

- I år har vi samtidig været ekstraordinært meget om os på institutioner på Djursland for at gøre opmærksom på muligheden for et fedt sommerjob, fortsætter han.

Djurs Sommerland søger medarbejdere til forskellige jobs - alt fra at stå ved karrusellen og lege med gæsterne til at stå i restauranterne eller rense toiletter.

Det gælder om at finde sit indre legebarn frem, hvis man skal arbejde i Djurs Sommerland. Og så skal man kunne arbejde mellem mange mennesker. Sidste år havde forlystelsesparken nemlig rekordsæson med 818.000 gæster. 
Det gælder om at finde sit indre legebarn frem, hvis man skal arbejde i Djurs Sommerland. Og så skal man kunne arbejde mellem mange mennesker. Sidste år havde forlystelsesparken nemlig rekordsæson med 818.000 gæster.  Foto: Djurs Sommerland

Gæstetilfredshed er vigtigst

Men hvad skal der så til for at komme i betragtning til et af de eftertragtede jobs i parken?

Det svarede den anden direktør, Michael B. Nielsen, på i december.

quote Derfor er det vigtigt, at man er imødekommende, serviceminded og kan lide at underholde andre mennesker og sørge for, at de får en god dag.

Michael B. Nielsen, direktør

- Gæstetilfredshed er afgørende i en park som Djurs Sommerland. Derfor er det vigtigt, at man er imødekommende, serviceminded og kan lide at underholde andre mennesker og sørge for, at de får en god dag. Man må gerne finde sit indre legebarn frem og kunne lave sjov med gæsterne, sagde han.    

VIDEO: I sommeren 2017 besøgte TV2 ØSTJYLLAND parken, imens der var allermest run på. Her talte vi blandt andre med Jannie Gotschalk, der var ungarbejder hos Djurs Sommerland.

Ansætter muligvis flere

Ud af de 650 ledige jobs forventer parken at ansætte 60-70 seniorer i forskellige stillinger, og derudover skal der kigges på sammensætningen af unge under og over 18 år.

- Når fristen for at søge udløber, skal vi kigge på, hvilke stillinger der skal besættes, hvilke kvalifikationer ansøgerne har, hvor gamle de er, hvornår de kan arbejde og meget mere. Det er et stort puslespil, fortæller Henrik B. Nielsen.

Derfor kan det da også betyde, at Djurs Sommerland vælger at ansætte lidt flere eller lidt færre end de 650, der er lagt op til.

Herunder kan du høre mere om, hvad et sæsonjob i parken indebærer:

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

24 elever fra efterskole smittet med corona

Charlotte Ernst

Flere kvinder griber controlleren