Kronprinsesse Mary indvier ny aarhusiansk skole

Ny aarhusiansk midtbyskole indvies officielt fredag 19. august

Aarhus Kommunes nyeste folkeskole, Frederiksbjerg Skole, får fornemt besøg, når skolen officielt indvies på fredag i næste uge.

I forbindelse med festdagen bliver det kronprinsesse Mary, der klipper snoren til den nye uddannelsesinstitution for i alt 900 skoleelever i Aarhus Midtby.

Kronprinsesse Mary besøger Frederiksbjerg Skole sammen med rådmand for Børn og Unge Bünyamin Simsek (V), der begge holder taler i forbindelse med indvielsen. Senere får kronprinsessen en rundvisning på skolen, inden dagen slutter med en reception i Multisalen. 

Arrangementet begynder kl. 14.

Frederiksbjerg Skole ligger på samme sted, som den nu nedrevne Sct. Annagade Skole tidligere lå. Den nye midtbyskole er bygget efter de nyeste pædagogiske principper, og der er læringsklynger for de enkelte fag i stedet for klasselokaler. Derudover er der ingen klassiske gymnastiksale.

Selv om Frederiksbjerg Skole allerede er taget i brug, ser rådmand Bünyamin Simsek frem til, at kronprinsesse Mary indvier skolen næste fredag.

Se mere fra den nye skole i indslaget her. 

- Det bliver fantastisk at indvie skolen og dens udearealer officielt. Frederiksbjerg Skole er skabt, så den inviterer til at læring, gavn og glæde for alle dens brugere. Derfor er det mig en stor glæde, at kronprinsesse Mary har sagt ja til at forestå indvielsen, siger han i en pressemeddelelse.

- Kronprinsessen deler med sit engagement i børns bevægelse og sit arbejde imod blandt andet mobning de værdier, som læringsmiljøet på Frederiksbjerg Skole står for.

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

agurk agurker grøntsager Bazar Vest mad aug12

Regeringen vil indføre to vegetardage i kantiner

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Mundbind maske

Krav om mundbind udvides i dag: Butikkerne er forberedt

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred

Udestue

Flemming har været coronasmittet og isoleret fra familien i fem uger