Kunderne har talt: Her får du Østjyllands bedste pizza

Pizzeriaet Il Padrino i Hinnerup laver ifølge en stor landsdækkende konkurrence landsdelens bedste pizza.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
VIDEO: Kiprianos Kayyal fra Il Padrino i Hinnerup er stolt af at være manden bag Østjyllands bedste pizza.

Den er danskernes foretrukne fastfood. Alle har en holdning til den. Og rigtig mange har et favoritsted, der laver den. Pizzaen er populær som aldrig før, og nu er der – i hvert fald ifølge kunderne – et svar på, hvem der laver Østjyllands bedste.

Ifølge konkurrencen 'Danmarks bedste pizza' hos mediet OpdagDanmark er det hos Il Padrino i Hinnerup, at den bedste østjyske pizza laves.

- Det er et kæmpe skulderklap til hele holdet og betyder meget for mig og for Hinnerup. Det er noget, vi alle nyder godt af, siger ejeren Kiprianos Kayyal til TV2 ØSTJYLLAND.

- Det er en stor anerkendelse og viser, at jeg har kundernes opbakning. De synes, at det, vi laver, er rigtig godt, fortsætter han.

Kiprianos Kayyal driver det familieejede pizzeria i Hinnerup. Det har været i samme families eje lige siden åbningen i 1994.

Udlært på pizzaskole i Italien

Kiprianos Kayyal håber og tror, at titlen vil give flere kunder og i sidste ende mere trafik til Hinnerup.

Jeg elsker mit fag og mine kunder. Det tror jeg på, at man kan mærke.
Kiprianos Kayyal, ejer, Il Padrino, Hinnerup

Men hvorfor er pizzaerne hos ham så populære?

- Vi laver bund af surdej, som er sundt for kroppen og super lækkert. Mange af vores råvarer er fra Italien, og vi går meget op i det, vi køber ind, siger pizzamanden.

Han har været i faget i mange år og er udlært pizzabager hos en af de ældste italienske pizzaskoler.

Pizzamanden selv elsker en simpel pizza med champignon og skinke. Her ses den i en lidt udvidet udgave med cherrytomater og gorgonzola.

Elsker stadig pizza

Og ja, så elsker han bare pizza.

- Jeg elsker mit fag og mine kunder. Det tror jeg på, at man kan mærke.

Kiprianos Kayyal har flere beviser for sin kunnen inden for pizzakunsten.

Kiprianos Kayyals egen yndlingspizza er en simpel en af slagsen med skinke og champignon, men hos Il Padrino er det meget forskelligt, hvad kunderne går efter.

Hvis man vil forsøge at gøre pizzastedet kunsten efter, har han tre gode råd:

Tre gode råd til din pizza

1. Brug en stærk type mel til dejen, som skal hæve og modne længe. En koldhævet pizzadej giver den bedste bund. 


2. Hav styr på råvarerne og brug en god mozzarellaost.


3. Lav en god tomatsauce til at danne den rette base.   

Afgørelsen af konkurrencen 'Danmarks bedste pizza' hos OpdagDanmark skulle være faldet i dag kl. 12, men grundet usikkerhed om stemmerne til flere steder er den udskudt. Det er dog sikkert, at Il Padrino bliver højest placeret i Østjylland. Knap 2500 har stemt på pizzeriaet i Hinnerup.

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her