Tangmenu til 1000 kr.
Nordisk Tang og Restaurant MellemRum inviterer til en gastronomisk oplevelse, hvor tang er den centrale ingrediens i alle retterne
De kalder det selv for den mest gedigne og gennemarbejdede menu med tang til dato. Sammen med Restaurant Mellemrum er Nordisk Tang i Grenaa gået sammen om at lave en pop-up restaurant i produktionshallen hos Nordisk Tang, hvor der tre aftener i træk bliver serveret en fem retters tangmenu til 1000,- kr.
Tangmenuen består af dampede muslinger med havtorn og laks med tang-mayonnaise samt salade de copa med friteret blæretang og kalvekød med sennepstang. Desserten består af sensommerbær og tangkaramel.
Men er østjyderne villige til at betale 1000 kr. og sætte tænderne i alverdens former for tang?
Livet + det løse følger, hvordan det går pop-up restauranten, når der i den grad kommer tang på menuen.
Se med på fredag kl. 19.50 og se om tangmenuen til 1000 kr. pr. kuvert bliver en succes eller fiasko.
Klik på videoen øverst og få allerede nu en smagsprøve på den omgangsrige tangmenu.