Randers HK henter endnu en spiller

Det randrusianske ligahold i damernes bedste håndboldrække har netop offentliggjort tilføjelsen af en ny venstre back, der hentes i Ringkøbing

Der er gang i de østjyske spillerhandler i dameligaen, og især Randers HK er aktive. De seneste uger er i alt tre nye spillere hentet til, og i dag er endnu et nyindkøb blevet offentliggjort. Denne gang er det en venstre back, der hentes i det vestjyske.

23-årige Cecilie Mørch Hansen er en af profilerne hos Ringkøbing Håndbold, og fra næste sæson skal hun så tørne ud for Randers HK. Faktisk har hun en fortid som ungdomsspiller i det kronjyske.

- Vi får i Cecilie en dygtig spiller, der både bringer speed og håndboldforstand. Hun har udviklet sig meget i de år hun har været væk, og vi ser frem til, at hun igen trækker den blå trøje over hovedet, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Ifølge cheftræner Niels Agesen er Cecilie Mørch Hansen tiltænkt en hovedrolle i den måde, de blåblusede gerne vil spille på – med fart og mange dueller.

Tidligere offentliggjorte handler i Randers HK er tilføjelserne af Anne Sofie Hjorth og Mathilde Juncker fra SK Aarhus og FC Midtjyllands Martina Thörn. For nylig har målvogter Cecilie Greve også offentligt fortalt, at fremtiden ikke ligger hos kronjyderne.   

 

Ny ungdomsklub

Lokal ungdomsklub lukket på grund af corona - nu laver forældrene en ny til børnene

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

Covid-19 Live:
Pressemøde

Horesta bakker op om det nye varslingssystem

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem