Entreprenør-gården er årets arbejdsplads

Fagforbundet 3F har netop kåret Entreprenørgården i Silkeborg som årets arbejdsplads 2015. En virksomhed med visioner, der investerer i medarbejderne, lyder begrundelsen

Torsdag blev vinderen af 3Fs konkurrence "Årets Arbejdsplads 2015" afsløret i DR Koncerthuset i København. Den kommunale virksomhed Entreprenørgården i Silkeborg løb med titlen.

- Grunden til at vi står her i dag, er en tanke vores desværre afdøde fællestillidsmand Ole Steen og en af vore erfarne medarbejdere Søren Wohlert fik for tre år siden. Tanken var, at Entreprenørgården burde indstilles til prisen på grund af den gode kommunikation mellem ledelse og medarbejdere, som ligger til grund for de selvstyrende teams, vi har i dag, lød det fra fællestillidsmand hos Entreprenørgården, Ronni Kjær Laumann.

Både han og entreprenørchef Asbjørn Dam Jørgensen fremhæver et godt samarbejde med 3F's lokalafdeling, og resten af opskriften på arbejdspladsens succes er ifølge entreprenørchefen en fast tro på, at tillid og færrest mulige regler skaber de bedste rammer for at udvikle arbejdspladsen og ikke mindst medarbejderne.

70 virksomheder var indstillet til prisen

- Man bliver da lidt stolt, når andre synes, at man gør det godt. Det er ligesom kronen på værket efter otte års arbejde med at skabe en god offentlig arbejdsplads i fremgang, der kan klare sig i konkurrencen med de private, sagde Asbjørn Dam Jørgensen ved kåringen.

3F har i begrundelsen for prisen fremhævet efteruddannelse af medarbejdere, indsatsen for sygemeldte og andre med behov for en håndsrækning og en ledelsesform, der bygger på selvstyrende teams. Med titlen følger 25.000 kr.

I alt 70 virksomheder ved indstillet til prisen. De to øvrige finalister var Vald. Birn Jernstøberi i Holstebro og Taxakontoret i København.

Entreprenørgården løser i Silkeborg Kommune arbejderopgaver inden for områderne vej/anlæg, natur og park, idræt og institutioner samt maskiner og pladser.

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet