Storsejr over Midtjylland: BSV har allerede fokus på svær CL-kamp

Bjerringbro-Silkeborg slog onsdag aften HC Midtjylland 28-20 på hjemmebanen i JYSK Arena i Silkeborg.

Det var en kamp, hvor de danske mestre fra Silkeborg havde kontrollen gennem alle 60 minutter, og det kunne også mærkes på banen, mener kampens spiller Kristian Ørsted.

- Jeg synes, at vi har fuldstændig styr på det. Vi har fået en lidt dårlig start med kampene i Skjern og Aalborg, så synes jeg egentlig vi spiller en god kamp nede i Paris, selvom vi taber ret klart, så synes jeg, vi viser gode takter. Vi tager de gode takter med i dag, og så synes jeg, at vi spiller godt angrebsspil gennem hele kampen, og så synes jeg også, vi spiller godt forsvar, siger Kristian Ørsted. 

Men BSV-spillerne må hurtigt lægge onsdagens sejr bag sig, for allerede på lørdag går det løs, når holdet skal til Polen og møde mandskabet Orlen Wisla Plock  i Champions League, en kamp som Kristian Ørsted glæder sig til.

- Det bliver fedt. Nu skal vi til Plock, og spille den måske mest afgørende kamp indtil videre i sæsonen, bortset fra pokalfinalen. Det er nok den, der afgør, om vi har en chance for at gå videre i Champions League, og så må vi se om vi kan gå ned og drille Plock, som er favoritter, siger 

Og for Bjerringbro-Silkeborg ligger fokus de næste par dage på den svære opgave, der venter i Polen. Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen tror på et godt resultat.

- Nu kommer vi til at bruge hvert et minut på det. Vi slog Plock med ni mål på hjemmebane, og det var en kæmpe overraskelse, og nu skal vi ud og lave en måske endnu større, at vinde på udebane i Plock er en lille sensation. Men vi føler, at vi har selvtilliden til det, siger Peter Bredsdorff-Larsen. 

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

Eva Borchorst og Rabih Azad

Eva udfordrer Rabih i radikalt kampvalg: - Vi skal repræsenteres i hele kommunen

coronatest podning corona covid-19 visir

Basket-trup hårdt ramt af smitte