Aarhus Street Food slog dørene op
Nu har Aarhus officielt fået sin egen pendant til Torvehallerne eller Papirøen i København
Street Food er et yderst populært gastronomisk fænomen i øjeblikket, og indtil denne sommer har Aarhus haltet lidt efter udviklingen, som især er slået igennem i hovedstaden København.
Men det har ændret sig. Først forsøgte Øboderne på havnen sig, men nu har Aarhus Street Food slået dørene op med store ambitioner.
- Det er helt surrealistisk, og det er bare helt vildt fedt, siger Britt Vorre Bendtsen, der er indehaver af Aarhus Street Food sammen med sin mand.
Ideen er tre år gammel, og nu er den altså officielt ført ud i livet.
DSB’s tidligere garage ved rutebilstationen skal være hjemstedet for 22 forskellige køkkener.
- Vi vil rigtig gerne have autentisk mad og ikke den fordanskede version, som også er dejlig, men vi vil gerne have det autentiske, siger Britt Vorre Bendtsen.
Se et indslag fra åbningen øverst i artiklen.