Aarhus Street Food slog dørene op

Nu har Aarhus officielt fået sin egen pendant til Torvehallerne eller Papirøen i København

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Street Food er et yderst populært gastronomisk fænomen i øjeblikket, og indtil denne sommer har Aarhus haltet lidt efter udviklingen, som især er slået igennem i hovedstaden København.

Men det har ændret sig. Først forsøgte Øboderne på havnen sig, men nu har Aarhus Street Food slået dørene op med store ambitioner.

- Det er helt surrealistisk, og det er bare helt vildt fedt, siger Britt Vorre Bendtsen, der er indehaver af Aarhus Street Food sammen med sin mand.

Ideen er tre år gammel, og nu er den altså officielt ført ud i livet.

DSB’s tidligere garage ved rutebilstationen skal være hjemstedet for 22 forskellige køkkener.

- Vi vil rigtig gerne have autentisk mad og ikke den fordanskede version, som også er dejlig, men vi vil gerne have det autentiske, siger Britt Vorre Bendtsen.

Se et indslag fra åbningen øverst i artiklen. 

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her