Benjamin var tæt på at køre Pokemon-gamer ned

Aarhusianske Benjamin Holstebroe opfordrer Pokemon-spillere til at bruge deres sunde fornuft, når de går rundt i bybilledet og spiller

Mobilspillet Pokemon Go er på rekordtid blevet yderst populær, og det er slet ikke unormalt at se store grupper både unge og ældre vade rundt med deres hoveder begravet i telefonen i jagten på nye Pokemoner. Men det kan også være farligt at være totalt opslugt af spillet. Det oplevede 31-årige Benjamin Holstebroe fra Aarhus i går.

quote Folk skal ikke parkere deres hjerne derhjemme, men tænke sig om, når de går rundt og spiller mobilspillet

Benjamin Holstebroe, bilist

- Det havde ned kostet en dreng livet, da han gik ud foran mig i går uden at kigge sig for. Jeg når lige akkurat at undvige ham og bremser så op for at høre, hvad han havde gang i. Helt ligegyldigt svarer han mig så bare, at han jagtede Pokemons, fortæller Benjamin Holstebroe til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: Nu går den vilde Pokemon-jagt i Aarhus

Han var så rystet efter episoden, at han blev holdende i sin bil 10 minutter for at sunde sig, inden han kunne køre videre. Der besluttede han så også at lave en video, hvor han fortæller om oplevelsen. Den lagde han efterfølgende op på Facebook.

- Mit budskab i videoen er, at forældrene altså må på banen nu i forhold til at fortælle deres børn om risikoen ved at spille Pokemon Go uden at tænke sig om og bruge sin sunde fornuft. Det er et kæmpe problem, og man har allerede hørt om flere farlige episoder ligesom min, siger Benjamin Holstebroe.

SE OGSÅ: André jagter Pokémons: Var ved at gå ind i vejskilt

Aarhusianeren ser intet problem med selve spillet, men det er folks brug af det, der skal være anderledes.

- Folk skal ikke parkere deres hjerne derhjemme, men tænke sig om, når de går rundt og spiller mobilspillet, pointerer han.

Facebook-opslaget med videoen fra Benjamin Holstebroe er blevet delt mere end 300 gange og har over 10.000 visninger:     

Pokémon-feberen raser lige nu over hele verden også i Aarhus, hvor en af Danmarks bedste spillere bruger både dag og nat på at fange de små virtuelle monstre

 

Mona Juul

Virksomheder kan gå i coronadvale og få betalt faste udgifter

corona

Hver syvende dansker vil ikke følge regeringens nye anbefalinger

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

Simon Kollerup

Aftale om mere hjælp til virksomheder og kulturliv på plads

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op