William og Søren er blandt de bedste i Danmark til at lave mad

Det kræver hårdt arbejde og dedikation at drive en af landets bedste restauranter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
VIDEO: Bag Michelin-restauranten Gastromé står de to kammerater William Jørgensen og Søren Jacobsen.

Kammeraterne William Jørgensen og Søren Jacobsen har arbejdet sammen siden 1996.

Tilbage i 2014 åbnede de restauranten Gastromé sammen.

Det blev en stor succes. For mindre end et år senere skulle restauranten vise sig at blive én af de bedste i Danmark.

I 2015 modtog de to kokke en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

En sådan anerkendelse forpligter. Det kræver meget tid, ressourcer og et stærkt bagland for at bibeholde det høje niveau på restauranten, når gæster fra hele verden lægger vejen forbi den aarhusianske Michelin-restaurant.

I tv-indslaget øverst i artiklen kan du møde de to kokke og kammerater og blive klogere på, hvad det kræver, når man driver en Michelin-restaurant.

Mit Arbejdsliv

I serien 'Mit Arbejdsliv' besøger TV2 ØSTJYLLAND i løbet af sommeren en række spændende østjyske arbejdspladser.

 

Se indslagene i vores nyhedsudsendelser kl. 19.30 eller her på tv2østjylland.dk.

 

Søndag 30. juni: Aarhus Havn

Søndag 7. juli: Farvel til Folketinget

Søndag 14. juli: Regionshospitalet Horsens

Søndag 21. juli: Aarhus Lufthavn

Mandag 29. juli: Michelin-restauranter

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her