Horsens-bokser overvinder kræften: Nu er jeg endnu stærkere

Kim Poulsen fik for blot fire måneder siden konstateret testikelkræft. Nu er han snart klar til at bokse kampe igen

Det var noget af en opdagelse, Horsens-bokseren Kim Poulsen gjorde sig i badet for fire måneder siden. Han følte det som et knivstik i den ene side, og var i store smerter. Han kunne mærke, noget var galt, og dagen efter var hans ene testikel vokset til dobbelt størrelse. Bokseren fik konstateret kræft, men en stor viljestyrke og tro på livet har nu allerede fået ham tilbage i topform.

- Allerede fra dag 1 efter min seneste kamp, som jeg blev slået i gulvet i, har jeg tænkt på boksning og på, hvordan jeg kunne komme tilbage. Det skulle sygdommen ikke ændre på. Min sidste kamp skulle ikke være et nederlag – hverken til min modstander eller kræft, fortæller Kim Poulsen til tv2oj.dk.

Han er nu bosiddende i Østrig, og roser i den forbindelse landets sundhedsvæsen, der hurtigt fik sat en behandlingsplan i gang.

- Det var selvfølgelig et hårdt slag at få konstateret kræft, men jeg blev indlagt mandag, opereret tirsdag og udskrevet igen onsdag. Så jeg nåede knap nok at opfatte noget på hospitalet. Men inden da tænkte jeg da, at nu står jeg sgu med den ene fod i kisten, lyder det fra den talentfulde bokser.

Skal bokse i USA
Lægerne forklarede ham efter en vellykket operation, at der ville gå 10 uger, inden han kunne begynde at løbe og træne stille igen. Men den besked gad Horsens-bokseren ikke at følge.

- Jeg følte mig allerede klar igen efter en måned, og efter to havde jeg min første sparring. Jeg kastede mig bare ud i det, og har hele tiden haft troen på, at jeg nu skulle komme tilbage, siger Kim Poulsen.

Og nu kan han se frem mod en kamp i USA den 24. september. Et nyt samarbejde med den Los Angeles-baserede boksepromotor Peter Bo Rasmussen har åbnet op for træningslejre ”over there” og så altså en comeback-kamp.

- Efter at være helt ovenpå igen efter sygdommen føler jeg mig faktisk endnu stærkere – især mentalt. Jeg er sikker på, at jeg finder fordoms styrke, slår bokseren fast.

Planen for Kim Poulsen er, at der udover kampen i september kommer en tre-fire ture i ringen for ham det næste års tid.        

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

24 elever fra efterskole smittet med corona

Charlotte Ernst

Flere kvinder griber controlleren

Kattegatcentret

Trods løfte fra regeringen: Kompensation til dyreparker reduceres voldsomt