Danmarks Dyreste Festival

Danmarks Smukkeste Festival burde måske hedde Danmarks Dyreste Festival. Skanderborgfestivalen giver priserne et hop

Prisen for en billet til årets musikfestival i Skanderborg sættes op til 1.075 kroner per billet. En stigning på omkring 200 kroner i forhold til sidste år. Dermed er Skanderborgfestivalen" target="_blank">http://www.smukfest.dk">Skanderborgfestivalen den dyreste i landet.

Det får nu flere af de mest trofaste festivalgengangere gennem tiderne til at melde fra. Michael Beck fra Team-Paderborner.dk, en løssluppen festforening, der i mere end ti år har slået sig løs med fast adresse på festivalen siger til TV 2 / ØSTJYLLAND, at han i år personligt melder fra: En ting er, at festivalen falder i hans sommerferie, men at prisen nu er nået over tusind kroner slår hovedet på sømmet for ham.

Team-Paderborner.dk har" target="_blank">http://www.team-paderborner.dk">Team-Paderborner.dk har nu ikke tænkt sig at svigte festivalen som gruppe. De farverige dåseølsentusiaster indfinder som sædvanligt på festivalen med den traditionelle julefrokost og under eget slogan, som i år lyder: "Det bliver aldrig det samme som med Solvej". Sloganet, der hidtil har været for de indforståede, referer til en pige, der flere gange sidste år på eget initiativ slog vejen forbi Paderbornerlejren og ledsaget af tidens toner gav opvisning i dans med fremadskridende afklædning.

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

coronatest podning corona covid-19 visir

Basket-trup hårdt ramt af smitte

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Hot spot aarhus

Østjyllands Politi nedlægger hotspots