Softice med larver: Regnskov har insekter på menuen
I Randers Regnskov benytter man vinterferien til at give gæsterne en helt særlig (smags)oplevelse.
Her er der nemlig kryb og kravl på menukortet.
Stegte melorme, fårekyllinger og mel lavet af insekter er blandt de mere kuriøse ting, man kan få lov at sætte tænderne i - men hvad med en softice med insektdrys, var det noget?
De to veninder Lotte og Maria fra Mellerup gik i hvert fald til opgaven, som du kan se i videoen øverst i artiklen.
Første møde mellem to unge jaguarer
Men hvorfor overhovedet? Det er for at vise gæsterne, at mad er et vidt begreb.
- Vi skal til at behandle vores planet en lille smule bedre, og et af de steder, hvor vi kan gøre en enorm forskel med ret små tiltag, er ved den mad, vi spiser. Kød er jo ikke nogen specielt god fødevareressource i forhold til, hvad det betyder for kloden, så det er en god idé at begynde at kigge efter alternativer, siger Asser Øllgaard, der er biolog hos Randers Regnskov.
Se videoen øverst i artiklen.