Pirater og cowboys søges: Hundredevis af unge til casting i sommerpark

Når foråret kommer, starter sæsonen for forlystelsesparkerne. I dag var der casting for at finde de folk, der skal bære pirat- og vikingekostumerne.

Djurs Sommerland holdt lørdag eftermiddag casting for medarbejdere til den kommende sæson. Og det kræver altså sin mand eller kvinde at blive en god pirat.

- Forventningen er, at det hold, vi har inde, har en indlevelsesevne og kan være med til at gøre en forskel i den oplevelse, vores gæster har, siger Michael B. Nielsen, der er direktør for Djurs Sommerland.

quote Jeg har en hel masse minder herfra, fra da jeg var lille. Man kommer og får de her oplevelser, som man kigger tilbage på. Så tænkte jeg, at det kunne være fedt at være med til at skabe dem for andre.

Elias Ouni, Pirataspirant

Parken søger 650 medarbejdere, og der er rift om pladserne. Først læser de fastansatte ansøgningerne igennem, og kommer man igennem det nåleøje, bliver man inviteret til casting, hvor den endelige udvælgelse finder sted.

Selvom det føles som om, der er meget lang tid til, så kommer sommeren lige pludselig. Og med den åbner forlystelsesparkerne.
Selvom det føles som om, der er meget lang tid til, så kommer sommeren lige pludselig. Og med den åbner forlystelsesparkerne.

- Da jeg sendte min ansøgning, regnede jeg ikke med at komme igennem, fordi jeg tænkte, at der sikkert var andre med bedre kvaliteter end mig. Så det er super fedt at være her i dag, siger Elias Ouni, der er 16 år og håber på at blive ansat som pirat.

Kamp om pladserne

Der er 1400, der har søgt om at blive sæsonmedarbejder i år. Og der er måske en grund til, at det er så eftertragtet en arbejdsplads.

Man skal være udadvendt og have en god indlevelsesevne for at komme igennem castingen.
Man skal være udadvendt og have en god indlevelsesevne for at komme igennem castingen.

- Jeg har en hel masse minder herfra, fra da jeg var lille. Man kommer og får de her oplevelser, som man kigger tilbage på. Så tænkte jeg, at det kunne være fedt at være med til at skabe dem for andre, siger Elias Ouni til TV2 ØSTJYLLAND.

Selvom det kan virke som en meget omfattende ansættelsesproces, så er det ifølge direktøren afgørende for parken, at det er det rigtige folk, der bærer kostumerne.

Michael B. Nielsen er direktør for Djurs Sommerland, og for ham er det vigtigt at få ansat de helt rigtige pirater og vikinger.
Michael B. Nielsen er direktør for Djurs Sommerland, og for ham er det vigtigt at få ansat de helt rigtige pirater og vikinger.

- Som gæst skal du møde nogle pirater, der er gode til at leve sig ind i den stemning, der er herude, så oplevelsen bliver helt unik, siger Michael B. Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Castingen har fokus på indlevelsesevne og udadvendthed, og det er kun de bedste legebørn, der får jobbet som viking, pirat eller noget helt tredje.

- Samtidig med at det er en konkurrence, så gælder det også bare om at have det fedt her, og hvis man ikke kommer igennem, så er det træls og man må prøve igen næste år.

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Mystiske skilte med DR-logo fjernet fra hoveddøre

Skærmbillede 2020-10-29 kl. 20.19.10

Mary mener mågekanoner kostede hendes hund livet – nu vil hun have dem fjernet

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug