Dagens ret på sygehuset: Kalvehjerter i taco
Kantinemaden på AUH bestod i dag af alt fra popcorn og slik til kalvehjerter i tacoskal og grillbøffer
Interessen var stor, da kantinen på Aarhus Universitetshospital i Skejby i dag lukkede dørene op.
Her bød kantinefolkene nemlig på streetfood dag.
Udbuddet af mad var derfor også lidt anderledes end den sædvanlige kantinemad.
Der var alt fra popcorn og slik til kalvehjerter i taco og grillbøffer.
Afbræk i hverdagen
Ifølge kantineleder Thomas Ellegaard Tøfting har personalet i kantinen glædet sig til dagen et helt år.
- Det er et afbræk i hverdagen, og kantinens personale glæder sig hvert år til denne dag. Selv om de godt ved, at denne dag giver travlhed, så er det en dag, som man ser frem til, siger Thomas Ellegaard Tøfting.
Det er det sædvanlige kantinepersonale, der har produceret alt maden. Ligesom de også stod for at præsentere den.
God stemning
Og kantinens gæster satte stor pris på de anderledes smagsoplevelser.
- Vi synes, at det er en rigtig god ide. Alle strømmer til og der er rigtig god stemning, siger Kristina Hindborg, der er lægesekretær.
Kalvehjerter i taco er ikke noget, som Viviane Merrild og Emma Sørensen normalt får til frokost.
- Det smagte egentlig bare som oksekød. Men man kunne godt smage, at det ikke var fars, som man kender. Men det smagte ganske fint, siger Viviane Merrild, der er praktikant på AUH.
I videoen øverst i artiklen kan du se mere om den anderledes frokost i AUHs kantine.