Plejehjem serverer gourmetmad for beboerne: - Man tager sgu på
Der var menukort, levende lys og duge på bordene, da beboerne på Tranbjerg Plejehjem satte sig til bords
Der var dækket op med levende lys, menukort og tre glas ved hver kuvert, da beboerne på Tranbjerg Plejehjem torsdag middag satte sig til bords.
Hovedretten bestod af sprængt oksebryst med peberrodssauce.
En lang kok
Det var 'Restaurant En Kort En Lang', der stod for den ekstraordinært fine menu.
Bag initiativet står Bettina Kjær Hofmann, der er ernæringsassistent på Tranbjerg Plejehjem.
Hun har før haft besøg af Aarhus Kommunes kok og oplevelsesmedarbejder Jacob Guldhammer Øllegaard.
Man tager sgu på
For ikke at gentage tidligere successer havde Betina Hofmann et forslag om at lave en restaurantoplevelse for plejehjemmets beboere.
Og det var noget, der faldt i god jord blandt restaurantens gæster.
- Af alt den her gode mad tager man sgu på, siger Niels Holger Labohn, der er beboer på Tranbjerg Plejehjem.
Det eneste hensyn, der blev taget, var, at kødet skal være mørt, da ikke alles tænder er, hvad de har været.
- De er lige så nysgerrige som alle os andre. Man glemmer det nogle gange, når man sætter labels på ældre og plejehjemsbeboere. Man glemmer, at der er et menneske, der har levet et langt liv, bagved, siger Jacob Guldhammer Øllegaard.
Øverst kan du se hele indslaget om gourmet-middagen på Tranbjerg Plejehjem.