Politiet søger hjælp: Stadig ingen spor efter forsvundne Holger

17-årige Holger fra Aarhus har været forsvundet siden oktober sidste år. Østjyllands Politi beder nu igen offentligheden om hjælp

I Aarhus sidder en fortvivlet familie stadig og savner den 17-årige Holger, der siden oktober sidste år har været forsvundet. Østjyllands Politi har fået flere tip i sagen, men ingen har ført dem til Holger.

Derfor søger politiet nu igen hjælp fra offentligheden.

quote Da den 17-årige ikke har medbragt telefon eller andet elektronik og ikke har benyttet et hævekort, har det ikke været muligt for politiet at spore, hvor han befinder sig.

Østjyllands Politi

- Da den 17-årige ikke har medbragt telefon eller andet elektronik og ikke har benyttet et hævekort, har det ikke været muligt for politiet at spore, hvor han befinder sig. Derfor beder vi igen om hjælp, lyder det.

Den forsvundne dreng gik fra en adresse i Aarhus torsdag den 26. oktober og tog tilsyneladende til København. Et vidne har i hvert fald givet udtryk for at have været i kontakt med Holger weekenden efter hans forsvinden.

- Her havde Holger i hovedstaden givet udtryk for, at han kunne finde på at tage mod Sverige, oplyser Østjyllands Politi.

 

Ikke Holger ved Egå Engsø

Siden den første efterlysning har politiet modtaget en række henvendelsen om, at Holger skulle være set flere steder i København – blandt andet i Hillerødgade på Nørrebro, i Ungdomshuset på Dortheavej i Københavns nordvestkvarter og på Christiania.

Politiet har kunnet bekræfte, at han har været på de to første adresser, det samme har ikke været muligt på Christiania.

- Kort før jul bragte vi efterlysningen via Station 2 på TV2. Det gav flere nye henvendelser fra personer, som mener at have set Holger i den periode, han har været væk. Blandt andet omkring nogle shelters ved Egå Engsø i Aarhus, men her har politiet kunnet konstatere, at der ikke var tale om den 17-årige, lyder det fra politiet.

Det samme gør sig altså desværre gældende for de øvrige henvendelser, man løbende har fået. Via videoovervågning har politiet flere gange kunnet afkræfte tip om Holgers tilstedeværelse.

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis de ser 17-årige Holger. Politiet opfordrer også til, at borgere gør opmærksom på det, hvis nogen har overnattet i deres fritidshus uden aftale.

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

20181030-175602-A_23Mb

Efter aflyste festivaler: Nu samles der vinterforråd ind til udsatte

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden