BSV-træner på trods af nederlag: Viste igen vi kan være med

Peter Bredsdorff-Larsen var tilfreds ovenpå Bjerringbro-Silkeborgs nederlag til Barcelona

Bjerrringbro-Silkeborg (BSV) tabte søndag aften til storholdet fra Barcelona med cifrene 23-27, men selvom det altså ikke blev til point for østjyderne, var cheftræneren Peter Bredsdorff-Larsen ganske godt tilfreds med kampens forløb. I 1. halvleg var man nemlig rigtig godt med og førte tilmed ved pausen.

- Jeg er glad for kampen og endnu en god præstation i Champions League. Husk på vi er oppe imod spillets bedste. At vi er foran ved pausen og har godt styr på kampen er utrolig tilfredsstillende. Vi fik igen vist, at vi spiller godt med i den her hårde pulje, siger Peter Bredsdorff-Larsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Men i 2. halvleg gik det så alligevel den forkerte vej for hjemmeholdet, og Barcelona trak stille og roligt fra. Selvom BSV var ved at hale ind på mesterholdet, så endte det med et firemåls-nederlag. Træneren vil dog ikke snakke om, at noget ligefrem gik voldsomt galt.

- Det er svært at sige, at noget går galt, når du spiller imod Barcelona. Man kan sige, at evnerne ikke rakte længere, og så var der selvfølgelig nogle afgørende ting, der fik indflydelse på resultatet, forklarer Peter Bredsdorff-Larsen og fortsætter:

- Rasmus Jensen får rødt kort allerede i 1. halvleg og vi brænder straffe og et par åbne muligheder, det hjælper ikke på projektet i en kamp, hvor alle mand og deltaljer skal være der, for at det skal kunne lykkes.

BSV har efter syv kampe fire point i puljen, der tæller storhold som dagens modstander, Kiel, PSG og Flensburg.

Du kan se hele interviewet med træneren øverst på siden. 

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Hornslet Skole pavillon

Ny skole på vej: Her er de mulige placeringer

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred

Udestue

Flemming har været coronasmittet og isoleret fra familien i fem uger

Amalie Dalby

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'