Afghansk dreng i bedring efter han blev overhældt med benzin

Ofret for en grusom forbrydelse i Ry mandag aften er gået fra at være i kritisk tilstand til nu at være stabil

Tirsdag kom en uhyggelig sag fra Ry frem. En dreng var blevet overhældt med brændende benzin af fire skolekammerater fra Mølleskolen. Ofret er heldigvis i bedring og uden for livsfare, lyder det nu fra Sydøstjyllands Politi.

- Han er stabil. Vi er ved at danne os et overblik over sagen og mangler stadig at få gennemgået alle tekniske spor og få foretaget flere afhøringer, siger vicepolitiinspektør hos Sydøstjyllands Politi, Lars Peter Madsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Indtil nu er det kommet frem, at ofret og fire skolekammerater mødtes på boldbanerne bag Ry Hallen mandag aften, hvor de fire så kastede en flaske med brændende benzin på den 16-årige dreng, der er af afghansk afstamning.

Tre timer senere blev de fire drenge anholdt, og byretten idømte dem tirsdag alle varetægtsfængsling i fire uger. Det skal foregå i såkaldt surrogat på lukkede ungdomsinstitutioner på grund af drengenes alder på 15-16 år.

Det var en tydelig berørt viceskoleleder på Mølleskolen, der tirsdag udtalte sig til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

- Den dom kærede drengene til Landsretten, men den har netop stadfæstet dommen, og de skal blive varetægtsfængslet, siger Lars Peter Madsen. ​

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om, hvad der formodes at være grunden til uenigheden, der førte til den voldsomme forbrydelse. Det ønsker man ikke af hensyn til den fortsatte efterforskning.

De lokale i Ry er onsdag rystede over, hvordan en så alvorlig forbrydelse kan ske mellem unge drenge i byen. Se deres reaktioner her. 

 

Skjult kamera - overvågning på plejehjem

Pårørende laver ulovlige skjulte optagelser på østjyske plejehjem

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Horsens Kommunes testbus - kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale

Kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale i østjysk kommune

img_4960.jpg

Voldsomt sammenstød ved Randers