Politiet advarede mod bedragere - viste sig at være fra Børns Vilkår

Politiet skal rykke hurtigt ud, men nogle gange går det lidt for hurtigt. Søndag aften skulle de nok have trukket i bremsen, inden de gik på Twitter.

Østjyllands Politi advarede søndag mod falske indsamlere, som udgav sig for at være fra Børns Vilkår. Det viste sig imidlertid, at indsamlerne rent faktisk var fra Børns Vilkår.

- Vi har netop modtaget anmeldelser om, at to unge mænd går rundt i det sydlige Aarhus i hvide t-shirt fra "BØRNS VILKÅR" og ID fra samme. De ringer på og beder folk skrive personlige oplyser ind på en medbragt Ipad. Gør ikke dette - DET ER BEDRAG!

Sådan lød advarslen fra Østjyllands Politi omkring klokken 18.00 søndag aften. Anmeldelsen kom fra en kvinde, der havde haft besøg af de to indsamlere, som hun efterfølgende mente var mistænkelige.

Det fik hende til at kontakte politiet, der kort efter gik på Twitter for at advare borgere i Højbjerg-området mod de to 'bedragere'. 

Der var dog bare det problem, at de to unge mænd rent faktisk var fra Børns Vilkår. Det måtte Østjyllands Politi senere skrive ud på Twitter, da den rette sammenhæng gik op for ordensmagten. 

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med Børns Vilkår, der søndag havde tusindvis af indsamlere på gaderne i hele Danmarks i forbindelse med årets landsindsamling. De ønsker ikke at kommentere sagen. 

 

Gameren Charlotte Ernst

Flere kvinder griber controlleren

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

Hvidskimmelost

Tilbagekaldes: Hvidskimmelost kan give diarré og opkast

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Regnbue efterår

Flot eftermiddag med sol og 12 grader