Sommerhusejer efter indbrud: Vi dropper PH-lamperne

I forrige uge var der indbrud i seks sommerhus nær Fjellerup Stand på samme dag

Østjyllands Politi advarer sommerhusejere på Djursland om, at der den seneste tid har været flere tilfælde af masseindbrud, hvor ukendte gerningsmænd er brudt ind i flere huse på samme vej den samme dag.

Et af stederne er Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune, hvor Ib Otte har sommerhus. I forrige uge var hans sommerhus et af seks sommerhuse på samme vej, der havde indbrud på samme dag. 

- Vi har fået stjålet vores lamper – blandt andet to PH-lamper. Vi er for nylig flyttet fra hus og til lejlighed, og så har vi smidt nogle ting ud i sommerhuset, som måske ikke hører til der. Vi troede godt, at vi kunne have en PH-lampe i sommerhuset, men den næste bliver en Ikea-lampe, siger Ib Otte til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Vi synes, det er lidt krænkende, at vi bliver nødt til at tænke på den måde – at vi ikke må have noget af værdi derude, siger han.

Det er i forvejen et område, hvor sommerhusejerne kigger efter hinandens huse, men det bliver der endnu mere af i fremtiden. 

- Nu er vi nogle naboer, der snakker sammen og holder lidt øje. Vi har aftalt at være mere opmærksomme. Der er en helårsbeboer på vejen, men han kan jo ikke holde øje med alle. Sidste år var det den anden del af vejen, der blev taget, og det er da dødærgerligt, at man ikke kan have sine ting i fred, siger Ib Otte.

I går var det en sommerhusvej nær Ebeltoft, der var udsat for fire indbrud inden for kort tid. 

 

 

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet