Kasper Fisker: Vi vinder på søndag

Kasper Fisker tror på Randers-sejr i weekenden

Der har aldrig været meget kærlighed mellem de to østjyske rivaler fra Randers FC og AGF. På trods af, at det sportslige overtag de senere år har ligget hos Randers FC, bliver de stadig af mange betragtet som lillebroren og AGF som storebror.  

- De mener, at de henter de bedste spillere ved os hvert år, så det må være dem, der er storebror, siger Kasper Fisker.

 Kasper Fisker mener dog, at den overlegenhed AGF har vist overfor Randers FC ikke afspejler sig i resultaterne, det er noget af det, der gør kampen til noget særligt.

- Det er ikke en kamp som alle andre, der er i den grad noget særligt og især lige med AGF, og specielt fra Randers til AGF er det noget særligt, tror jeg, fordi vi altid har følt os lidt som om, at AGF de føler sig lidt overlegen i forhold til os, og det har resultaterne ikke rigtig vist, så det er noget helt særligt for os, siger Kasper Fisker.

 Drillerierne har været mange op til søndagens kamp, men intet hold har nogensinde vundet en fodboldkamp på de sociale medier. Kampen skal afgøres på grønsværen, og der tror Kasper Fisker, at Randers har overtaget.

- Jeg tror vi vinder, vi har vundet mange kampe over dem, og det tror jeg også, at vi gør på søndag, men de har fået en god start og har flere point end vi har, så det bliver utroligt svært og en utrolig tæt kamp. Jeg håber og tror på, at vi vinder, siger Kasper Fisker.

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

20181030-175602-A_23Mb

Efter aflyste festivaler: Nu samles der vinterforråd ind til udsatte

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden