Fra frilandsgris til flæskesteg

I et halvt år har Søren Jensens grise nydt livet under åben himmel - nu skal de slagtes og laves til flæskesteg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tv-vært Søren Jensen købte i maj måned to smågrise. Lige siden har de to grisebasser øffet rundt under åben himmel på en mark ved Hornslet.

Nu er tidspunktet kommet, hvor grisene skal slagtes. Søren har derfor hidkaldt sin kollega Anna Louise Tranæs Didriksen, som skal hjælpe med at indfange de 85 kg tunge frilandssvin.

Det er dog lettere sagt end gjort, og de beslutter sig for at give det et sidste forsøg ved at få hjælp fra en tredje mand - nemlig fotografen. Se hvordan det går for de tre at indfange grisene i videoen herunder.

 

Se Søren og Annas forsøg på at indfange de to tunge frilandsgrise på egen hånd i videoen øverst på siden.

Du kan se hele programmet med indfangning og slagtning af Sørens grise i programmet Livet + det løse lige her.

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her